Otteluraportti 8.5.

Riihitien Kenttä, Kevätaurinko ja Kärkikamppailu, siinä kolme kovaa koota Paperitähtien pelistä Susirajaa vastaan. Vastassa sarjan ehkä kovin joukkue mutta Paperitähdet ei antaudu helposti. Ennen peliä vielä yllättävä takaisku, kun joukkueen lääkäri diagnosoi itselleen kipeän varpaan ja puolustuksesta tippui yksi lenkki pois. Peli alkoi tasaisesti ja vaarallisia paikkoja oli molemmissa päissä mutta veljeään paikannut Aleksis oli maalissa kuin muuri ja napsi susirajan yritykset pois.

Sitten alkoikin tapahtua Susirajan päädyssä ja yhtäkkiä Paperitähtien Vinicius jr. Severi ”Hili-tune” Hiltunen peippailee keskeltä itsensä vapaaksi ja laittaa niin tarkan sijoituksen oikeaan alakulmaan, että siitä voisi oikea Vinicius Jr. ottaa oppia, kun Real Madrid kohtaa Manchester Cityn mestarien liigan pudotuspeleissä. Tästä maalista innostuneena Paperitähdet ottaa pelin jopa osittain haltuunsa. Ilta-aurinko paistaa, fanit (2 kpl) hurraavat ja pallo liikkuu, hyvä Paperi! Hurma nousee Riihitiellä ja joukkueen uusi vahvistus Mauno Siren tekee hienon esityön ja jakaa Mikolle sellaisen paikan, että Mikon ei tarvitse kuin laittaa pallo sisään ja niinhän Mikko tekeekin, taululle 2–0 ja Paperitähtien huuma nousee. Juuri ennen puoliaikaa tummat pilvet kerääntyvät kuitenkin kotipäädyn ylle ja Paperitähtien puolustus rakoilee sen verran että Susiraja pääsee tuikkaamaan yhden sisään. Puoliajalle mentäessä tilanne 2–1.

Liekö sitten Susirajan ”pukukoppi ”maalilla ollut vaikutus mutta toisella puoliajalla kentälle astelee hieman väsähtänyt Paperitähdet, mutta loppupeli taistellaan silti voitosta. Hyvästä taistelusta, lukemattomista puolustajien blokatuista laukauksista, hyökkääjien lukuisista juoksuista ja laukauksista huolimatta Paperitähdet ei saa lisää maaleja ja Susiraja rokottaa kerta toisensa jälkeen. Loppulukemat 2–4 ja Paperitähdet pysyy sarjan toisella sijalla.

Paperitähtien illan pelaaja Aleksis Villanen ei perusteluja tarvitse, ilman Aleksiksen tärkeitä torjuntoja lukemat pelin lopussa olisivat olleet todella rumat. Ei ole selvästikään väliä kumpi Villasen veljeksistä on maalissa, tulosta tulee silti.

Paperisydän sykkimään, punaista päälle, huivi kaulaan ja ensi tiistaina 16.5. seuraamaan kun Paperitähdet kohtaa Kiovassa sarjan kuudentena majailevan FC yrityksestä 8+.

Paperitähdet:
Mikko 1+1
Severi 1+0
Mauno 0+1

Lonkero-Topin (#35) kausiennakko 2023

Se on taas se aika vuodesta, kun viheriöt alkaa olemaan näkyvissä, pallo on pyöreä ja mieli on kirkas! Paperitähdet on siis irti!

Talvisesonki on lusittu ja peruskuntoa on pyritty ylläpitämään. Joukkueen runko on pysynyt hienosti kasassa ja jatkumoa on jo havaittavissa. Asetelmat ovat siis loistavat B-lohkoon siirryttäessä!

Kausi 2022 onnistui miltei täydellisesti. Paperitähdet vei ja muut kitisi. C-lohkon voitto varmistui jo kolme kierroista ennen loppua, ja viimeiseen otteluun lähdettiin niin, ettei Paperitähdet ollut hävinnyt yhtäkään matsia sarjassa. Unbeatable -status jäi kuitenkin saamatta, kun viime hetken maalilla Paperitähdet joutuivat tyytymään tappioon kauden viimeisessä pelissä. Kausi kuitenkin oli jättimenestys, ja nousu B-lohkoon oli tosiasia. Kauden aikana koettiin kovia loukkaantumisia, mutta kirurgin terävä veitsi ja hyvä peruskunto kausi takaavat, että ensi kaudella loukkaantumiset ovat pienemmässä roolissa.


Ensi kauden peleistä suurin osa pelataan Kiovanpuiston näyttämöllä ja kirkkaissa valoissa. Vastustajista suurin osa on täysin tuntemattomia, mutta haaste otetaan vastaan ja ainoa tavoite on nousu ylimpään A-lohkoon, jossa taistellaan Puistofutiksen suomenmestaruudesta.


Pidemmittä puheitta sirrytään nurtsin reunalle, siellä meillä on valmiina haastatteluun joukkueen sielu/manageri, Allu Aaltonen.

Haastattelussa General Manager Allu Aaltonen

Joukkue on tottunut voittamaan ja menemään eteenpäin. Miten tähän tavoitteeseen jatkossa päästään?

  • Joukkue on hitsaantuneempi kuin koskaan ennen. Roolitus on kunnossa ja joka ikinen jätkä antaa kaikkensa, jotta lähes tuhatpäinen yleisö saa rahoillensa vastinetta. Paperisydän sykkii ja voi hyvin.

Huhuissa on pyörinyt pitkin talvea, että joukkue olisi saamassa lisävahvistuksia. Pitävätkö nämä huhut paikkansa, ja minkä kaliiberin kavereista on kyse?

  • On totta, että pitkin talvea ja kautta rantain huhumyllyt ovat pyörineet pelaajien ympärillä. En voi kommentoida kesken harjoituskauden pelaajasopimuksia, mutta kaikkien runkopelaajien sopimukset on allekirjoitettu, ja hankintoja on tulossa. Puhumme Futsal-liigan tasoisista kavereista. Paperitähtien pelaajaksi pääseminen vaatii rautaisen paperisydämen.

Fanipäädyn katsomokapasiteettia ollaan nostamassa. Minkä kokoluokan rakenneuudistuksesta on kyse? Ja onko lieveilmiöihin varauduttu?

  • Paperitähtien peleissä soihdut ovat kiellettyjä, mutta liput hulmuaa salossa. Paperitähtien fanit ovat vannoutuneita Paperinpainajia, joten voidaan odottaa taas lähes tuhatpäisiä yleisöjä paikan päälle. Fanikatsomon rakenneuudistus tuo vanhan kuuden paikan sijasta kolme katsomopaikkaa lisää.

Seuraa näitä:

42 Kristian ”EL TORO” Lehtinen

Kaudella 2022 MVP:ksi valittu Lehtinen on rautainen puolustuksen härkä, jonka ohi on lähes mahdoton mennä. Hänen ja muiden puolustuspään mestareiden urotöiden ansiosta, Paperitähdet hakevat ensi kaudella ennätysmäärän nollapelejä.

20 Severi ”Hili-tune” Hiltunen

Kauden 2022 paras maalintekijä ja Paperitähtien oma Vinicius jr tulee ensi kaudella olemaan kovempi kuin koskaan. Talvikausi on reenattu ennätyskovaa, ja tähtäimessä nuorella Hiltusella on vain yksi asia: Rikkoa A. Aaltosen maaliennätys kaudelta 2021. Jäädään seuraamaan, kun paineet kasvaa, miten ykköspyssy pystyy vastaamaan huutoon, ja viemään joukkueen A-lohkoon.

Nappaa sinäkin Paperitähtien kannatusjäsenyys, ja tule seuraamaan joukkueen edesottamuksia taas kesällä 2023. Ilman sinua Paperisydämeni sulaisi. ❤

General Managerin kausiennakko 2022

Mennään eteenpäin.

Paperitähdet lähtee uuteen puistofutiskauteen suurin odotuksin. Ketkä ovat kiinnostavia pelaajia? Kuka voittaa maalikuninkuuden?

Paperitähdet lähtee puistofutiskauteen luottavaisin odotuksin uudesta lohkostaan C2. Viime kausi päättyi riemunkiljahduksiin kun päätöskierrosten muiden pelien mentyä ristiin, Paperitähdet lopulta nousivat C-Lohkoon! Kausi oli uskomaton. Muistellaanks hetki?

KAUSI 2021

PUISTOFUTIS LOHKO D

Kakkoskausi Paperimiehillä starttasi perinteitä kunnioittaen murskatappiolla 0-6 FC Varmaa vastaan Ahvenisjärvellä. Kriisin elkeitä oli ilmassa lähes yhtä paljon kuin naisten jääkiekkomaajoukkueen kulisseissa olympiakisoissa 2022. Vedettiin happea, mentiin eteenpäin. Katsottiin peiliin ja kiristettiin tahtia. Seuraavasta viidestä pelistä neljä voittoa ja paperitähdet kauden ensimmäisen kolmanneksen jälkeen kärjen tuntumaan. Vaikka kausi ei ollut vielä puolessa välissäkään, alkoivat peruskuntokauden aikaiset ongelmat – loukkaantumisia, rengasrikkoja, huono ilmastointi, syitä on monia. Kahdesta helposta pelistä selvät tappiot Kiovan puistossa. Toinen näistä peleistä pelattiin jopa vajaalla… Kauden puoliväli ja haave noususta näyttää karkaavan käsistä. VAAN KUKAPA MINÄ OLEN SANOMAAN! Seuraavasta viidestä pelistä viisi voittoa. Upeimpana 4-3 trilleri Pellervon hiekalla FC Varmaa vastaan. Voittomaali valittiin kauden komeimmaksi, muistatko? Kristian ”EL TORO” Lehtinen laukoo maalivahti Henrik Villasen syötöstä OMASTA PÄÄSTÄ ylänurkkaan. Huhhuh. FC Varma on kaadettu. Jälkipuinneilta ei säästytty. Olo oli kuin Gladiator -elokuvassa. Roolihahmojen asuista siis päätellen.

Kauden huipennus nähtiin viimeisessä ottelussa. Vastaan astui sarjajohtaja FC Kumi. Paljon pelätty Kumi kaadettiin aiemmin Ahvenisjärvellä näytöstyylillä. Nyt tilanne on tiukempi – voittaja voittaa, häviäjälle lohkosta hopeaa tai pronssia. Ja pronssilla ei nousta, hopealla vielä noustaisiin. Into on kova – TÄNÄÄN NOUSTAAN! Ja kun katsomme vastustajapäädyn lämmitteleviä pelaajia, meinaa epätoivo täyttää sielun. Miten voi näille Kumimiehille olla näin tärkeää voitto, että huijata täytyy? Kentälle astelee divarijätkiä enemmän kuin laki, tai oikeastaan säännöt, kirjaimellisesti sallivat. Paperitähdet vääntää, puskee, hiki valuen kiroaa. Mutta mikään ei riitä. Tappioon on tyydyttävä näitä tosikkoja vastaan. Taisin silloin käyttää jotain eritermiä kuin tosikko, mutta sitä en tähän viitsi kirjoittaa. Epäonnistujia kuitenkin kaikki järjestäen.  Paperitähdet joutuivat jännittämään kauden päätöstä muiden pelien osalta. Pyynikintorin junan avustuksella Paperitähdet kuitenkin varmistivat hopeamitalit ja nousujuhlat voivat alkaa! Upea, tunnerikas kausi kaiken kaikkiaan. Kiitos niille, jota tukivat ja olivat paikan päällä.

HÄMPTON CUP 2021

Hämpton cup oli jättimenestys. Kaikki lohkon kolme peliä voittoja ja maaliero 11-1. Helppoa. Otettiin lohko haltuun. Jatkopeleihin päästiin siis selvänä lohkovoittajana. Puolivälieräkamppailu Mooseksen potkua vastaan oli upein tuhkimotarina mitä on nähty. Rankkarivoitto Joona Erikksonin upealla laukauksella. PAPERITÄHDET MITALIPELEIHIN! Välierässä vastaan asettui Porvoon pojat eli Victorious Secret. Paperitähtien pohkeet eivät kirjaimellisesti riittäneet. Paperitähdet taipui ja ennätysupea kausi sai ensimmäisen palkinnon, kun Hämpton cupista tuotiin kolmossija kotiin Stormin kautta.

SEURAA NÄITÄ:

JUUSO ”JUKK1” LAHTI

Monenkin kentän pelätyin sekatyömies, joka ei pelkää laittaa kroppaa likoon! Tämä mies ei hiuspompuloita yhdestä tietystä syystä johtuen tarvitse!

EERO ”PULU” PULKKINEN

Lahden kanssa debyyttikauden starttaava Pulu on mielenkiintoinen hankinta Paperitähtiin. Hän tuo kahden suunnan puolustajana kaivattua leveyttä ja juoksuvoimaa. Pulu on joukkueen juniori sekä hänen verestään löytyy tilkka Lapin kultaa.

KIITOS KAUDESTA!

Kausi 2021 oli Paperitähdille loistokas. Käydäänpä nopeasti läpi tämä vuosi tähän saakka.

Helmikuussa 2021 Paperitähdet ry perustetaan. Yhdistystä tukemaan kevään aikana lähtee lähes kymmenen yritystä sekä viisikymmentä kannatusjäsentä. Kiitos teille. Olette olleet tukemassa jonkin suuren alkua. Kiitos kun olette osa Paperitähdet-perhettä. Te nimittäin mahdollistatte tämän kaiken. Te olette iso syy sille, miksi me nauramme ja iloitsemme. Teidän ansiosta tämä kaikki on ja tulee olemaan mahdollista.

Toukokuussa tosipelit alkavat! Ekassa pelissä vastaan astelee fair play -hengestään tuttuja pelimiehiä. Myöhemmin tunnettu myös Pietarin matkaajina. Valmistautuminen oli mennyt Paperimiehiltä sivu suun ja turpaan tuli tylysti 6-0. Jokainen pelaaja tiesi, että tämä taso ei riitä. Peli parani heti ja seuraavasta viidestä pelistä napattiin neljä voittoa. Tuli aika Hämpton cupin, jossa Paperitähdet nappasivat oikeutetusti aivan loistavan neljännen sijan! Hämpton cupista tarkemmin somen puolella aiemmissa postauksissa. Kaikki siis sujui hyvin kunnes koitti heinäkuun loukkaantumissuma ja Kiovassa takkiin kaksi kertaa putkeen. Otteluissa jotka olisi voinut voittaa. Ei auta. Taktiikkapalveri pidettiin, happee vedettiin. Pelejä olisi seitsemän eli puolet jäljellä ja vain yksi tavoite – sarjanousu! Paperitähdet esiintyivät seuraavassa kuudessa pelissä täysin suvereenisti, voittaen ne kaikki. Mestaruus olisi siis katkolla kauden päätösottelussa FC Kumia vastaan.

Päätösotteluun mentäessä meininki oli rennon jännittynyt, kuuman viileä ja tyynen myrskyinen. Voitolla voitto, niin sanoen. Peli starttasikin hyvin. Kauden sensaatio hyökkääjä Karintaus iski Paperitähdet johtoon! Fair Play -hengestään myös niinikään tunnettu FC Kumi olikin kuitenkin lainannut pelipassittomia pelimiehiä muualta, eikä sen täryjyrän alla voitu pitää johtoa. Aaltosen lopun kavennus oli laiha lohtu. Kumi voittaa 2-6 ja näin ollen voittaa lohkon ja varmistaa nousun ylempään lohkoon.

Tässä kohtaa Paperitähtien kohtalo ei enää ollut heidän omissa käsissään. Pyynikintorin junan pitäisi voittaa Salomon Kalou, jotta Paperitähdet voisivat nousta C-Lohkoon. NÄIN MYÖS KÄVI. Tähdet olivat kohdillaan ja muiden lohkon pelien mennessä hyvin ristiin, Paperitähdet varmisti sarjan kakkossijan ja nousunsa C-Lohkoon! Aivan mahtavaa!

Näistä kuvista ja tunnelmista on hyvä mennä eteenpäin kohti kauden päätösgaalaa ja ensi kesää. On kuitenkin yksi taho, jonka kiittäminen ei voisi olla tärkeämpää. KIITOS FANIT. Te jotka seuraatte ja kommentoitte someessa Te jotka uhraatte aikaanne tähän projektiin. TE JOTKA SAAVUTTE PELEIHIN PAIKAN PÄÄLLE Teille tätä tehdään. Aina ja ikuisesti. AAMEN! Kiitos fanit. We love you ❤

Kausi lähestyy huipennustaan!

Paperitähtien Puistofutiskausi 2021 on ollut jälleen täynnä yllätyksiä ja suuria hetkiä. Erittäin aaltoilevan kauden taustalta löytyy loukkaantumisia ja koronakaranteeneja. Paperitähdet ovat yhdentoista pelatun kierroksen jälkeen kolmantena lohkossaan. Lohkon viimeiseen kolmeen peliin Paperitähdet lähtee mielenkiintoisista asetelmista. Kärjessä olevaan FC Kumiin on kolme pistettä ja kakkossijaan kaksi. Jäljellä olevasta kolmesta pelistä vastaan astelee kaksi kertaa sarjajohtaja Kumi ja kerran sarjakakkonen Salomon Kalou. Jännitettävää riittää. Paperitähtien sijoitus siis voi olla mitä tahansa välillä 1.-6. Joten eiköhän oteta haltuun viimeiset kolme peliä ja sarjavoitto? Häh? Nähdään peleissä.

Kausiennakko 2021

Mennään eteenpäin.

Paperitähdet lähtee uuteen puistofutiskauteen suurin odotuksin. Ketkä ovat kiinnostavia pelaajia? Kuka voittaa maalikuninkuuden?

Paperitähdet lähtee puistofutiskauteen luottavaisin odotuksin tuttuun tyyliin lohkosta D4. Debyyttikauden jälkeen mielessä on ainoastaan nouseminen sarjaportaassa (sekä sikariportaassa). Viime vuonna maaliverkkoja heilutelleet Hiltunen ja Aaltonen lupaavat parantaa vielä entisestään tulevalla kaudella. Maalin muuri Henrik Villanen vannoi, ettei päästä yhtäkään maalia tällä kaudella.

”Näillä eväillä on hyvä mennä joukkueena eteenpäin.”

– Sokrates

KAUSI 2020

PUISTOFUTIS LOHKO D4

Paperitähtien debyyttikausi oli lopun hienosta kiristä huolimatta lievä pettymys. Ailahteleva kausi toi kahdeksan joukkueen lohkossa sijan neljä. Alku oli sekalainen ja selkeästi ongelmana oli henkinen puoli. Joukkue hitsaantui kuitenkin yhteen ja voitti sensaatiomaisesti kaksi viimeistä ottelua. Toisiksi viimeiseen peliin asteli vastaan Nuoret varsat, joiden tiukka puolustus oli lohkon parhaimpia. Pelkästään yhdellä vaihtomiehellä Paperitähdet onnistui voittamaan vierasottelun lukemin 1-2 Riihitien metallikehikossa. Kyseisen ottelun kokoonpano valittiin faniäänestyksessä vuoden kokoonpanoksi – ja ottelu kauden otteluksi. Viimeisessä ottelussa vastaan saapui samaiselle kentälle Lapro Legendat. Alkukauden mittelöstä jäi Paperitähdille pelkästään hampaankolon täytettä, mutta onneksi tuo ottelu voitettiin lopulta lukemin 7-5. Siinäkin meinasi henkisen puolen heikkoudet ottaa vallan, kun selkeästi huonompi Lapro pamautteli maaleja maalin perään. Loppu hyvin kaikki hyvin. Kauden päätösgaalassa perinteiseen tyyliin palkittiin kauden parhaat. Muun muassa MVP-pokaali meni joka pelissä torjuneelle Henrik Villaselle. Parhaan maalintekijän palkinnon pokkasi Allu Aaltonen, joka teki neljässätoista ottelussa 14 maalia. Se on Paperitähtien historian ennätys.

HÄMPTON CUP 2020

Hämpton cup sijoittui ajallisesti vaikeaan paikkaan Paperitähdille, eikä Paperitähdet pystynyt ammattilaisvahvistuksista huolimatta saalistamaan yhtään voittoa kyseisessä turnauksessa. Ensi vuonna tämäkin vääryys korjattanee.

KOKOONPANO

Kokoonpanon osalta joukkueen miehitys tähdentyy lähiviikkoina. Seuraa kuitenkin ainakin näitä pelaajia:

KRISTIAN ”EL TORO” LEHTINEN

  • Härkämäinen taistelija, joka ei työnteosta tingi. Pelasi viime kaudella kaksi viimeistä ottelua polven molemmat eturistisiteet poikki. Vuoden puolustusteko.

TOPI ”LONKERO” AHVENISTO

  • Debyyttikausi lajin parissa toi Vuoden tulokas -palkinnon Lonkerokujan kauneimmalle. Saa nähdä, osuuko maaliviivalta palloon tällä kaudella. Avausmaali vielä tekemättä.