Jäsenedut

Paperitähdet tarjoaa kannatusjäsenilleen erilaisia etuja yhteistyökumppaniensa kanssa. Katso alta tämänhetkiset edut ja ota ilo irti kannatusjäsenyydestä.


Kuplis tarjoaa herkullisia makuelämyksiä erilaisten kuplavohveleiden ja kuplateen muodossa. Kuplavohvelit ja kuplatee ovat erityisesti ulkomailla jo hyvin suosittuja herkkuja ja nyt niitä saa myös Tampereen Koskikeskuksessa sijaitsevasta Kupliksesta. Tervetuloa herkuttelemaan!

Paperitähtien kannatusjäsenkorttia vilauttamalla – 10% herkullisista vohveleista. Käy ny maistamas! https://kuplis.fi/


Café & Bar KATTO on ainutlaatuinen täysin gluteeniton kahvila, jonka tuotteet rikkovat gluteenittomuuden ennakkoluuloja. Arkisin meillä on tarjolla lounasbuffet klo 11-13 ja sunnuntaisin Tampereen kauneimmista maisemista löytyy täysin gluteeniton brunssi klo 11-14! Meillä viihdyt sisällä sekä ulkona. Tervetuloa kokemaan kattojen parhaat puolet!

https://cafekatto.fi

Café & Bar KATTO tarjoaa Paperitähtien kannattajille alkoholilliset ja alkoholittomat juomat -10% alennuksella. Lisäksi kannattajat saavat vitriinituotteista -10% arkisin.Niio on kotimainen käytettyihin autoihin ja autokaupan lisäpalveluihin erikoistunut yritys. Me haluamme uudistaa autokauppaa ja olla asiakkaalle luotettava kumppani.

Paperitähtien kannatusjäsenkausikortilla auton ostajalle vuoden ilmainen lisäturva (arvo noin 500 euroa). Vapaus tuntuu hyvältä.


Motive on innovaatioita, innostusta ja ammattitaitoa täynnä oleva fysioterapeutti- ja sosionomiopiskelijoiden osuuskunta. Tarjoamme yksilöllistä palvelua moniammatillisella näkökulmalla, näyttöön perustuen ja ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi huomioiden. Palvelutarjontaamme kuuluvat hieronta, Personal Trainer-palvelu, ryhmävalmennukset sekä yrityksille suunnatut työhyvinvointipaketit.

Paperitähtien kannatuskausikortilla saat -10% alennuksen kaikista hieronnoistamme. Muista mainita alennuksesta varausta tehdessäsi ja vilauta korttia hierontaan tullessasi. Varaa aikasi hierontaan osoitteessa www.vello.fi/motiveosk. Voit myös ottaa meihin yhteyttä some-kanavissamme @motiveosk, tai sähköpostitse info@motiveosk.fi.%d bloggaajaa tykkää tästä: