Kausiennakko 2021

Mennään eteenpäin.

Paperitähdet lähtee uuteen puistofutiskauteen suurin odotuksin. Ketkä ovat kiinnostavia pelaajia? Kuka voittaa maalikuninkuuden?

Paperitähdet lähtee puistofutiskauteen luottavaisin odotuksin tuttuun tyyliin lohkosta D4. Debyyttikauden jälkeen mielessä on ainoastaan nouseminen sarjaportaassa (sekä sikariportaassa). Viime vuonna maaliverkkoja heilutelleet Hiltunen ja Aaltonen lupaavat parantaa vielä entisestään tulevalla kaudella. Maalin muuri Henrik Villanen vannoi, ettei päästä yhtäkään maalia tällä kaudella.

”Näillä eväillä on hyvä mennä joukkueena eteenpäin.”

– Sokrates

KAUSI 2020

PUISTOFUTIS LOHKO D4

Paperitähtien debyyttikausi oli lopun hienosta kiristä huolimatta lievä pettymys. Ailahteleva kausi toi kahdeksan joukkueen lohkossa sijan neljä. Alku oli sekalainen ja selkeästi ongelmana oli henkinen puoli. Joukkue hitsaantui kuitenkin yhteen ja voitti sensaatiomaisesti kaksi viimeistä ottelua. Toisiksi viimeiseen peliin asteli vastaan Nuoret varsat, joiden tiukka puolustus oli lohkon parhaimpia. Pelkästään yhdellä vaihtomiehellä Paperitähdet onnistui voittamaan vierasottelun lukemin 1-2 Riihitien metallikehikossa. Kyseisen ottelun kokoonpano valittiin faniäänestyksessä vuoden kokoonpanoksi – ja ottelu kauden otteluksi. Viimeisessä ottelussa vastaan saapui samaiselle kentälle Lapro Legendat. Alkukauden mittelöstä jäi Paperitähdille pelkästään hampaankolon täytettä, mutta onneksi tuo ottelu voitettiin lopulta lukemin 7-5. Siinäkin meinasi henkisen puolen heikkoudet ottaa vallan, kun selkeästi huonompi Lapro pamautteli maaleja maalin perään. Loppu hyvin kaikki hyvin. Kauden päätösgaalassa perinteiseen tyyliin palkittiin kauden parhaat. Muun muassa MVP-pokaali meni joka pelissä torjuneelle Henrik Villaselle. Parhaan maalintekijän palkinnon pokkasi Allu Aaltonen, joka teki neljässätoista ottelussa 14 maalia. Se on Paperitähtien historian ennätys.

HÄMPTON CUP 2020

Hämpton cup sijoittui ajallisesti vaikeaan paikkaan Paperitähdille, eikä Paperitähdet pystynyt ammattilaisvahvistuksista huolimatta saalistamaan yhtään voittoa kyseisessä turnauksessa. Ensi vuonna tämäkin vääryys korjattanee.

KOKOONPANO

Kokoonpanon osalta joukkueen miehitys tähdentyy lähiviikkoina. Seuraa kuitenkin ainakin näitä pelaajia:

KRISTIAN ”EL TORO” LEHTINEN

  • Härkämäinen taistelija, joka ei työnteosta tingi. Pelasi viime kaudella kaksi viimeistä ottelua polven molemmat eturistisiteet poikki. Vuoden puolustusteko.

TOPI ”LONKERO” AHVENISTO

  • Debyyttikausi lajin parissa toi Vuoden tulokas -palkinnon Lonkerokujan kauneimmalle. Saa nähdä, osuuko maaliviivalta palloon tällä kaudella. Avausmaali vielä tekemättä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: