Kausi lähestyy huipennustaan!

Paperitähtien Puistofutiskausi 2021 on ollut jälleen täynnä yllätyksiä ja suuria hetkiä. Erittäin aaltoilevan kauden taustalta löytyy loukkaantumisia ja koronakaranteeneja. Paperitähdet ovat yhdentoista pelatun kierroksen jälkeen kolmantena lohkossaan. Lohkon viimeiseen kolmeen peliin Paperitähdet lähtee mielenkiintoisista asetelmista. Kärjessä olevaan FC Kumiin on kolme pistettä ja kakkossijaan kaksi. Jäljellä olevasta kolmesta pelistä vastaan astelee kaksi kertaa sarjajohtaja Kumi ja kerran sarjakakkonen Salomon Kalou. Jännitettävää riittää. Paperitähtien sijoitus siis voi olla mitä tahansa välillä 1.-6. Joten eiköhän oteta haltuun viimeiset kolme peliä ja sarjavoitto? Häh? Nähdään peleissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: