KIITOS KAUDESTA!

Kausi 2021 oli Paperitähdille loistokas. Käydäänpä nopeasti läpi tämä vuosi tähän saakka.

Helmikuussa 2021 Paperitähdet ry perustetaan. Yhdistystä tukemaan kevään aikana lähtee lähes kymmenen yritystä sekä viisikymmentä kannatusjäsentä. Kiitos teille. Olette olleet tukemassa jonkin suuren alkua. Kiitos kun olette osa Paperitähdet-perhettä. Te nimittäin mahdollistatte tämän kaiken. Te olette iso syy sille, miksi me nauramme ja iloitsemme. Teidän ansiosta tämä kaikki on ja tulee olemaan mahdollista.

Toukokuussa tosipelit alkavat! Ekassa pelissä vastaan astelee fair play -hengestään tuttuja pelimiehiä. Myöhemmin tunnettu myös Pietarin matkaajina. Valmistautuminen oli mennyt Paperimiehiltä sivu suun ja turpaan tuli tylysti 6-0. Jokainen pelaaja tiesi, että tämä taso ei riitä. Peli parani heti ja seuraavasta viidestä pelistä napattiin neljä voittoa. Tuli aika Hämpton cupin, jossa Paperitähdet nappasivat oikeutetusti aivan loistavan neljännen sijan! Hämpton cupista tarkemmin somen puolella aiemmissa postauksissa. Kaikki siis sujui hyvin kunnes koitti heinäkuun loukkaantumissuma ja Kiovassa takkiin kaksi kertaa putkeen. Otteluissa jotka olisi voinut voittaa. Ei auta. Taktiikkapalveri pidettiin, happee vedettiin. Pelejä olisi seitsemän eli puolet jäljellä ja vain yksi tavoite – sarjanousu! Paperitähdet esiintyivät seuraavassa kuudessa pelissä täysin suvereenisti, voittaen ne kaikki. Mestaruus olisi siis katkolla kauden päätösottelussa FC Kumia vastaan.

Päätösotteluun mentäessä meininki oli rennon jännittynyt, kuuman viileä ja tyynen myrskyinen. Voitolla voitto, niin sanoen. Peli starttasikin hyvin. Kauden sensaatio hyökkääjä Karintaus iski Paperitähdet johtoon! Fair Play -hengestään myös niinikään tunnettu FC Kumi olikin kuitenkin lainannut pelipassittomia pelimiehiä muualta, eikä sen täryjyrän alla voitu pitää johtoa. Aaltosen lopun kavennus oli laiha lohtu. Kumi voittaa 2-6 ja näin ollen voittaa lohkon ja varmistaa nousun ylempään lohkoon.

Tässä kohtaa Paperitähtien kohtalo ei enää ollut heidän omissa käsissään. Pyynikintorin junan pitäisi voittaa Salomon Kalou, jotta Paperitähdet voisivat nousta C-Lohkoon. NÄIN MYÖS KÄVI. Tähdet olivat kohdillaan ja muiden lohkon pelien mennessä hyvin ristiin, Paperitähdet varmisti sarjan kakkossijan ja nousunsa C-Lohkoon! Aivan mahtavaa!

Näistä kuvista ja tunnelmista on hyvä mennä eteenpäin kohti kauden päätösgaalaa ja ensi kesää. On kuitenkin yksi taho, jonka kiittäminen ei voisi olla tärkeämpää. KIITOS FANIT. Te jotka seuraatte ja kommentoitte someessa Te jotka uhraatte aikaanne tähän projektiin. TE JOTKA SAAVUTTE PELEIHIN PAIKAN PÄÄLLE Teille tätä tehdään. Aina ja ikuisesti. AAMEN! Kiitos fanit. We love you ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: