General Managerin kausiennakko 2022

Mennään eteenpäin.

Paperitähdet lähtee uuteen puistofutiskauteen suurin odotuksin. Ketkä ovat kiinnostavia pelaajia? Kuka voittaa maalikuninkuuden?

Paperitähdet lähtee puistofutiskauteen luottavaisin odotuksin uudesta lohkostaan C2. Viime kausi päättyi riemunkiljahduksiin kun päätöskierrosten muiden pelien mentyä ristiin, Paperitähdet lopulta nousivat C-Lohkoon! Kausi oli uskomaton. Muistellaanks hetki?

KAUSI 2021

PUISTOFUTIS LOHKO D

Kakkoskausi Paperimiehillä starttasi perinteitä kunnioittaen murskatappiolla 0-6 FC Varmaa vastaan Ahvenisjärvellä. Kriisin elkeitä oli ilmassa lähes yhtä paljon kuin naisten jääkiekkomaajoukkueen kulisseissa olympiakisoissa 2022. Vedettiin happea, mentiin eteenpäin. Katsottiin peiliin ja kiristettiin tahtia. Seuraavasta viidestä pelistä neljä voittoa ja paperitähdet kauden ensimmäisen kolmanneksen jälkeen kärjen tuntumaan. Vaikka kausi ei ollut vielä puolessa välissäkään, alkoivat peruskuntokauden aikaiset ongelmat – loukkaantumisia, rengasrikkoja, huono ilmastointi, syitä on monia. Kahdesta helposta pelistä selvät tappiot Kiovan puistossa. Toinen näistä peleistä pelattiin jopa vajaalla… Kauden puoliväli ja haave noususta näyttää karkaavan käsistä. VAAN KUKAPA MINÄ OLEN SANOMAAN! Seuraavasta viidestä pelistä viisi voittoa. Upeimpana 4-3 trilleri Pellervon hiekalla FC Varmaa vastaan. Voittomaali valittiin kauden komeimmaksi, muistatko? Kristian ”EL TORO” Lehtinen laukoo maalivahti Henrik Villasen syötöstä OMASTA PÄÄSTÄ ylänurkkaan. Huhhuh. FC Varma on kaadettu. Jälkipuinneilta ei säästytty. Olo oli kuin Gladiator -elokuvassa. Roolihahmojen asuista siis päätellen.

Kauden huipennus nähtiin viimeisessä ottelussa. Vastaan astui sarjajohtaja FC Kumi. Paljon pelätty Kumi kaadettiin aiemmin Ahvenisjärvellä näytöstyylillä. Nyt tilanne on tiukempi – voittaja voittaa, häviäjälle lohkosta hopeaa tai pronssia. Ja pronssilla ei nousta, hopealla vielä noustaisiin. Into on kova – TÄNÄÄN NOUSTAAN! Ja kun katsomme vastustajapäädyn lämmitteleviä pelaajia, meinaa epätoivo täyttää sielun. Miten voi näille Kumimiehille olla näin tärkeää voitto, että huijata täytyy? Kentälle astelee divarijätkiä enemmän kuin laki, tai oikeastaan säännöt, kirjaimellisesti sallivat. Paperitähdet vääntää, puskee, hiki valuen kiroaa. Mutta mikään ei riitä. Tappioon on tyydyttävä näitä tosikkoja vastaan. Taisin silloin käyttää jotain eritermiä kuin tosikko, mutta sitä en tähän viitsi kirjoittaa. Epäonnistujia kuitenkin kaikki järjestäen.  Paperitähdet joutuivat jännittämään kauden päätöstä muiden pelien osalta. Pyynikintorin junan avustuksella Paperitähdet kuitenkin varmistivat hopeamitalit ja nousujuhlat voivat alkaa! Upea, tunnerikas kausi kaiken kaikkiaan. Kiitos niille, jota tukivat ja olivat paikan päällä.

HÄMPTON CUP 2021

Hämpton cup oli jättimenestys. Kaikki lohkon kolme peliä voittoja ja maaliero 11-1. Helppoa. Otettiin lohko haltuun. Jatkopeleihin päästiin siis selvänä lohkovoittajana. Puolivälieräkamppailu Mooseksen potkua vastaan oli upein tuhkimotarina mitä on nähty. Rankkarivoitto Joona Erikksonin upealla laukauksella. PAPERITÄHDET MITALIPELEIHIN! Välierässä vastaan asettui Porvoon pojat eli Victorious Secret. Paperitähtien pohkeet eivät kirjaimellisesti riittäneet. Paperitähdet taipui ja ennätysupea kausi sai ensimmäisen palkinnon, kun Hämpton cupista tuotiin kolmossija kotiin Stormin kautta.

SEURAA NÄITÄ:

JUUSO ”JUKK1” LAHTI

Monenkin kentän pelätyin sekatyömies, joka ei pelkää laittaa kroppaa likoon! Tämä mies ei hiuspompuloita yhdestä tietystä syystä johtuen tarvitse!

EERO ”PULU” PULKKINEN

Lahden kanssa debyyttikauden starttaava Pulu on mielenkiintoinen hankinta Paperitähtiin. Hän tuo kahden suunnan puolustajana kaivattua leveyttä ja juoksuvoimaa. Pulu on joukkueen juniori sekä hänen verestään löytyy tilkka Lapin kultaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: