Otteluraportti 8.5.

Riihitien Kenttä, Kevätaurinko ja Kärkikamppailu, siinä kolme kovaa koota Paperitähtien pelistä Susirajaa vastaan. Vastassa sarjan ehkä kovin joukkue mutta Paperitähdet ei antaudu helposti. Ennen peliä vielä yllättävä takaisku, kun joukkueen lääkäri diagnosoi itselleen kipeän varpaan ja puolustuksesta tippui yksi lenkki pois. Peli alkoi tasaisesti ja vaarallisia paikkoja oli molemmissa päissä mutta veljeään paikannut Aleksis oli maalissa kuin muuri ja napsi susirajan yritykset pois.

Sitten alkoikin tapahtua Susirajan päädyssä ja yhtäkkiä Paperitähtien Vinicius jr. Severi ”Hili-tune” Hiltunen peippailee keskeltä itsensä vapaaksi ja laittaa niin tarkan sijoituksen oikeaan alakulmaan, että siitä voisi oikea Vinicius Jr. ottaa oppia, kun Real Madrid kohtaa Manchester Cityn mestarien liigan pudotuspeleissä. Tästä maalista innostuneena Paperitähdet ottaa pelin jopa osittain haltuunsa. Ilta-aurinko paistaa, fanit (2 kpl) hurraavat ja pallo liikkuu, hyvä Paperi! Hurma nousee Riihitiellä ja joukkueen uusi vahvistus Mauno Siren tekee hienon esityön ja jakaa Mikolle sellaisen paikan, että Mikon ei tarvitse kuin laittaa pallo sisään ja niinhän Mikko tekeekin, taululle 2–0 ja Paperitähtien huuma nousee. Juuri ennen puoliaikaa tummat pilvet kerääntyvät kuitenkin kotipäädyn ylle ja Paperitähtien puolustus rakoilee sen verran että Susiraja pääsee tuikkaamaan yhden sisään. Puoliajalle mentäessä tilanne 2–1.

Liekö sitten Susirajan ”pukukoppi ”maalilla ollut vaikutus mutta toisella puoliajalla kentälle astelee hieman väsähtänyt Paperitähdet, mutta loppupeli taistellaan silti voitosta. Hyvästä taistelusta, lukemattomista puolustajien blokatuista laukauksista, hyökkääjien lukuisista juoksuista ja laukauksista huolimatta Paperitähdet ei saa lisää maaleja ja Susiraja rokottaa kerta toisensa jälkeen. Loppulukemat 2–4 ja Paperitähdet pysyy sarjan toisella sijalla.

Paperitähtien illan pelaaja Aleksis Villanen ei perusteluja tarvitse, ilman Aleksiksen tärkeitä torjuntoja lukemat pelin lopussa olisivat olleet todella rumat. Ei ole selvästikään väliä kumpi Villasen veljeksistä on maalissa, tulosta tulee silti.

Paperisydän sykkimään, punaista päälle, huivi kaulaan ja ensi tiistaina 16.5. seuraamaan kun Paperitähdet kohtaa Kiovassa sarjan kuudentena majailevan FC yrityksestä 8+.

Paperitähdet:
Mikko 1+1
Severi 1+0
Mauno 0+1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: